Bursa'da Ucuz Bayramlık Kıyafet Nerede Bulunur?

Bayram telaşı yavaş yavaş bizleri sarmaya başladı

Bursa'da Ucuz Bayramlık Kıyafet Nerede Bulunur?
15 Haziran 2017 - 23:51
Bayram telaşı yavaş yavaş bizleri sarmaya başladı. Hanımlar temizlik telaşına girdiler bile. Evler temizlenecek, baklavalar açılacak ve en önemlisi bayramlık kıyafetler alınacak. Özellikle çocukların sabırsızlıkla beklediği andır bayram alışverişi. Çocuklar büyük bir sevinçle beklerken Anne, babaları bir telaş kaplar. Hem çocukları sevindirmek hemde maddi açıdan sarsılmadan alışveriş yapmak isterler. Asgari ücretle geçinen yada kalabalık bir aileye sahip olan insanların tek düşüncesi bayramlık kıyafetleri nasıl uygun fiyata alabilirim olmaktadır.
Semt Pazarları Düşük Bütçeyle Geçinenler İçin Kurtarıcı
Her şehirde olduğu gibi Bursa'da da oldukça çok kıyafet pazarı kurulmaktadır. Halk arasında " sosyete pazarı" diye adlandırılan bu pazarlarda her bütçeye göre kıyafet bulunmaktadır. Beş liradan başlayan kıyafetler otuz liraya kadar çıkmaktadır. Kıyafet konusunda istediğiniz her şeyi bulabileceğiniz bu pazarlardan birisi her cuma kurulan 1050 konutlar semtindeki pazardır. Bu semte yakın oturanlar için Bayramlık kıyafet almanız çok ekonomik olacaktır. Bu tarz semt pazarlarından  biri de çarşamba günü kurulan İhsaniye pazarıdır. Cumartesi günü Mudanya ve Gökdere de kurulan pazarlarda rahatlıkla alışveriş yapılabilir.
Gençlerin Tercihi Mağazalar
Gençler aldıkları kıyafette marka olsun istiyorlar. Bu nedenle alışveriş işin Altıparmak yada Heykel semtlerindeki mağazaları tercih ediyorlar Mağazaların dönem dönem yaptığı indirim kampanyaları takip edilirse oldukça kaliteli kıyafetler oldukça ucuza alınabilir. Bayram alışverişini en son güne bırakmak hem fiyatların yükselmesine neden olacaktır hemde oldukça kalabalık olacağı için rahat alış veriş yapılamayacaktır. Bu nedenle alışverişi son güne bırakmadan yapmalı, böylelikle uygun fiyata giyinilmelidir.

Ülke Postası/ Emine Sarı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum