BELEDİYE VE TEŞKİLATLAR ONDAN SORULACAK…!

İstanbul 1. bölge 24.25.26. dönem Milletvekilliği yapan Metin KÜLÜNK AK Parti Genel Merkezi Siyasi Erdem Ve Etik Kurulu üyeliğine seçildi…

BELEDİYE VE TEŞKİLATLAR ONDAN SORULACAK…!
01 Eylül 2018 - 16:14
Bilindiği üzere, seçim döneminde, Tekirdağ da AKİLLER grubuyla ters düşerek, karşı karşıya gelmiş ve liste dışında kalması da buna bağlanmıştı… AK Parti Kongresi’nde yapılan tüzük değişikliğiyle oluşturulan Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeliğine seçilmesi Tekirdağ da şok etkisi yaratırken, önümüzdeki sürecin de nasıl işleyeceği merak konusu oldu…
ETİK KURULU…
Hükümetin faaliyet alanları başta olmak üzere parti teşkilatları ve belediyeleri denetleyecek olan Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, hizmetlerin aksamaması ve ortaya çıkan aksaklıklardan vatandaşın minimum derecede etkilenmesi için disiplinlin ve etkili çalışacak.
AK Parti Kongresi’nde yapılan tüzük değişikliğiyle oluşturulan Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, halktan şikayet talebi gelmeden kendi gördüğü sorunlara direkt müdahale edebilecek.
Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, bu şekilde, vatandaşın zaman zaman şikayetçi olduğu rüşvet, adam kayırma, işleri zamanında bitirmeme, insanlara saygısızca davranma, sorunları çözmek konusunda ağırdan almak, v.b tüm sorunların takipçisi olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum