Bahar Kalkanı Harekatı Başladı | Rejim hedefleri ateş altında?

Bahar Kalkanı Harekatı Başlamıştır, ''27 Şubat’ta gerçekleştirilen menfur saldırıyı müteakip başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı başarıyla sürdürülmektedir."...

Bahar Kalkanı Harekatı Başladı | Rejim hedefleri ateş altında?
01 Mart 2020 - 22:08 - Güncelleme: 02 Mart 2020 - 23:03
Bahar Kalkanı Operasyonunda 2 bin 257 rejim askeri etkisiz hale getirildi. Rejime ait 2 adet Su-24 savaş uçağı, 3 hava savunma sistemi, 1 iha, 8 helikoptar, 135 tank, 86 top/obus/çnra imha edildi.Ayrıca İdlib’te Rejim’e ait Tank ve zırhlı araç konvoyu Türk SİHA’lar tarafından tamamen yok edildi.

Şu bir hakikat; Bu bölgede Türkiye’nin varlığını, gücünü dikkate almayan hiçbir devletin planının, politikasının artık uygulanabilirliği kalmamıştır. Türkiye’nin masada olmadığı hiçbir strateji hayat bulamaz. Bunu tüm dünya gördü içerideki vatansızlar göremedi.

Türkiye... Savaş istemedi, 6 yıl boyunca her türlü diplomasiyi yolu denedi.
- Anlaşmalarda söz verdiğiniz sınırlara bağlı kalın,
- Sivilleri vurmayın,
- Yeni göç dalgasını kaldıramayız dedi.
Ama Rusya ve İrandan aldıkları güçle kendilerini dokunulmaz sanıyorlardı ve üstüne gaza gelip, Barış için orda bulunan Mehmetçiği dahi KALLEŞÇE vurdular.
ÖYLE Mİ?

Madem anladığınız dil bu.
Başkomutan emir veriyor, "TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ, GÖVDE ÜSTÜNDE BAŞ BIRAKMAYIN", önünüze çıkanı indirin ve An itibariyle Suriye'de ne Esed, Ne Rus, Ne İranlı nede PKK'lı başını kaldıramıyor. TSK, Suriye'yi ceset tarlasına çevirdi. Dün mazlumların üzerine bomba yağdıranların anasını ağlattılar.
Mehmetçiğe dokunmalarıyla, TSK sahaya indi ve savaşın seyri değişti...
Kimbilir belkide Aylan bebeklerin, Allahım Müslümanlar nerde diye feryad eden, tecavüze uğramış, vucudu parçalanmış kızların duası kabul oldu...

Bugün 1 Mart. Baharın ilk günü. "Bahar Kalkanı" Harekatı ile şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacaktır. Rabbim mazlumların yanındaki kahraman ordumuzu muzeffer eylesin.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum