Aydın Binboğa Kongre salonuna sokulmayacak mı.?

Ak Parti Adana İl Kongresi öncesi iddiaların ardı arkası kesilmiyor, Aydın Binboğa Kongre salonuna sokulmayacak iddiaları gündeme bomba gibi düştü...

Aydın Binboğa Kongre salonuna sokulmayacak mı.?
29 Mart 2018 - 21:52

Ülke Postası Özel Haber

Ak Parti Adana İl Kongresi öncesi Mevcut İl Başkanı Fikret Yeni, bu sabah basın açıklaması yaptığı sırada, bir gazetecinin; Aydın Binboğa'nın da aday olması hakkında görüş istemesi sonucu, Fikret Yeni bu soruya; "Seçim'lerde aday olmak demokratik bir haktır, adayı seçmek delegelerimizin insiyatifindedir. " açıklamasında bulundu.

Ancak öte yandan bu açıklamanın tam zıttına kulağımıza gelen haberlere göre bugün itibariyle Adana'da hummalı bir çalışma başlatılmış. Aydın Binboğa'nın salona sokulmaması, Kongre Divan'ına adaylık başvurusunu ve listesini sunmaması için engelleme çalışmaları kulislerde kulaktan kulağa dolaşıyor. Madem Basın açıklamasında Demokratik adaylık hakları telaffuz edilmiş o halde bu yayılan duyumların doğruluğu Ak Parti ve Adana'ya büyük zarar verir düşüncesindeyiz..!

Bu konuda Mevcut İl Başkanı Fikret Yeni bir açıklamada bulunmadı, Kulislerde dolaşan bu iddilara hakkında basını ve kamuoyunu bilgilendirmesini bekliyoruz.

Ülke Postası Özel Haber

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum