Afrin ''Zeytin Dalı'' Şehitleri?

Afrin ''Zeytin Dalı''operasyonunda şehit olan yiğit Askerlerimiz...

Afrin ''Zeytin Dalı'' Şehitleri?
23 Ocak 2018 - 15:03 - Güncelleme: 23 Ocak 2018 - 15:35

Ajanslardan alınan ilk bilgilere göre ''Afrin ''Zeytin Dalı''operasyonunda'' Bitlis'de yaşanılan çiğ felaketi nedeniyle 3 askerin kayıp olduğu, 2 askerin yaşamını yitirdiği ve 7 askerin de yaralandığı bildirildi.

Güncelleme

TSK'nın açıklaması şu şekilde: 

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 22 Ocak 2018 tarihinde Kilis/Gülbaba Köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 22 Ocak 2018 tarihinde Kilis/Gülbaba Köyü güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada Musa Özalkan isimli kahraman bir Astsubayımız şehadet mertebesine ulaşmıştır.

Hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, silah arkadaşlarına ve Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz."

Günceleme...

23,01,2018

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, acı haberi Twitter adresinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Bakan Çavuşoğlu, "Vatanımızın bekası için Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen  Oğuz Kaan Usta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun" mesajını paylaştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum