Adana Fikret Yeni'yi istemiyor. 

Adana yerel haber yazarlarından İNCİ SALAR Sosyal Medya hesabından Adana il başkanı Fikret yeni için ilginç iddialarda bulundu...

Adana Fikret Yeni'yi istemiyor. 
18 Ocak 2018 - 21:34 - Güncelleme: 22 Ocak 2018 - 22:41

Adana yerel haber yazarlarından İNCİ SALAR Sosyal Medya hesabından Adana il başkanı Fikret yeni için ilginç iddialarda bulundu...

İŞTE O ÇOK SES GETİRECEK İDDİALAR?

BİR ADANA ANALİZİ..!

Bundan 3 yıl önce bir dava arkadaşımızın yazısına yaptığım yorum sebebiyle yalaka takımından bir zât yorumumun caps'ini alıyor ve Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni'ye iletiyor.  Yeni beyefendi gece yarısı arka arkaya iki kişiye beni aratıyor. Yorumumun onunla hiç bir ilgisi yok, ikna edemiyorum. Yarın gel Başkan'a kendin anlat deniyor ve ben o gün Yönetim Kurulu'ndaki koltuğumu bırakıp parti ile aktif ilişiğimi kesiyorum..

Benim davam İl Başkanı'na haklı olduğum halde biat etmek değil, koltuk hele hiç değil. Kaldı ki dışarıdan davamı daha özgür, gerektiği yerde daha sert yürütüyorum. 

Biat düzen bize göre değil. 

Ne zaman ki temsil koltuğunda kişi değil dava oturur, o zaman ancak biz de o koltuğa kendi davamızı yerleştiririz..! 

Şimdi gelelim bugüne.

İl Kongresine beş kala Genel Merkez Fikret Yeni'yi yeniden aday gösterdi. Adana seçmeninden her 10 kişiden 9'u kendisini sevmiyor ve istemiyor. 
Fetö ile iltisaklı olabilirliğine ilişkin mahkeme kararı var. Telefonlarımız susmuyor, seçmen tedirgin, öfkeli ve mesafeli. 

Şahsı ile bir husumetimiz yok ancak bu kadar ağır şaibenin içerisinde ödüllendirir gibi yeniden aday gösterilmesi seçmen ve teşkilatçılar içinde büyük infiale yol açtı. 
İçeride kim yumruğunu masaya vurdu biz bunu çok iyi biliyoruz. Adana Fikret Yeni'yi istemiyor

Böyle bir yanlış kararın neticesinde eriyecek olan Ak Parti oylarını düşünmeden hâlâ bu yanlışa devam etmek manzarayı çirkinleştiriyor. 
Genel Merkezi kararını yeniden gözden geçirme konusunda basirete davet ediyoruz..! 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum