Adana'da neler oluyor?

Ak Partinin 1 nisan Adana olağan il Kongresi'nde bu gün bir anayasal hak çiğnendi, Adana il başkanlığına aday olduğunu aylar öncesinde açıklayan Aydın Binboğa kongre salonuna sokulmadı...

Adana'da neler oluyor?
01 Nisan 2018 - 15:02 - Güncelleme: 02 Nisan 2018 - 00:05

Bilindiği üzere uzun bir süredir adanada sular durulmuyor, il kongresi öncesi  iddialar peş peşe geliyordu, adaylar arasın da olan Aydın Binboğa kongre öncesi uğradığı haksızlığı sosyal medya hesabından duyurdu.

Adana il başkalığına aday olacağını aylar öncesinden bildirmesine rağmen içeri alınmayarak bir haksızlığa uğradığını Polis zoruyla alarak kongre salonundan uzaklaştırıldığını ve Adana Ak Parti il başkalığını fetöcülerin ele geçirdiğini iddia etti.

Ülke Postası Deşifre Haber Fikret Yeni'ye Soruyor?

29 mart sabahı yapmış olduğunuz bir basın açıklaması'n da yerel bir gazeteci size soruyor, Aydın Binboğa'nın da aday olması hakkında görüşlerinizi istedi. Bu soruya siz şöyle bir açıklama yapmıştınız, "Seçim'lerde aday olmak demokratik bir haktır, adayı seçmek delegelerimizin insiyatifindedir. " demiştiniz. 

Aydın Binboğa'nın salona alınmayışı bir demokratik hakmıdır günler öncesinden kulislerde Aydın Binboğa salona alınmayacak diye söylentiler olmasına rağmen bu konuda hiç bir açıklama yapılmadı, Hatta ülke postası deşifre haber bu haberi yayınlamıştı, İşte o haber...

Soruyoruz ve açıklama bekliyoruz?Böyle söylentiler olurken her hangi bir tetbir aldınız mı, Aydın Binboğa'nın salona alınmayışından haberiniz varmıydı, Aydın Binboğa salona neden alınmadı,Salona alındığı liste beyan sırasında sahte imzalar atıldığınin belirlendiği ve salondan çıkarıldığı iddia ediliyor bu iddialar doğrumudur.

Kamuoyu olarak basını ve halkı bilinçlendirmek amacıyla bir açıklama bekliyoruz.

Ülke Postası Deşifre Haber

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum