Adalet diye dolaşanlar . Mülkün temeline ihanet ediyorlar .

Sürekli bir Adalet yok teranesi çalınıyor

Adalet diye dolaşanlar . Mülkün temeline ihanet ediyorlar .
27 Ekim 2017 - 19:31
Sürekli bir Adalet yok teranesi çalınıyor . Bu teraneyi çalanlar ise sicilleri pek parlak degil . Hatta ve hatta yetinmeyip Ankara-İstanbul arasını yaya yolu olarak kullanıyorlar .
Adalet yok diyenler;Adaletimizi sarsan ve halâ saldırmakta olana el pençe dururken . Bu ugurda büyük mücadeleler verenlere köstek oluyorlar . Kimlerle işbirligi yaptıkları yıllardır kamuoyuna yansımış durumda .
Adalet diye bagıranlar,bagırmayı bir kessin de şunları bir dinlesin,okusun .
Adalet,siyaset mezesi haline getirilmez . Hele hele toplum galeyana hiç getirilmez . Bu tavır,işleyen hukuk sürecine dahi ihanettir .
Egri oturup boş konuşanlar var maalesef etrafımızda .
Adalet öyle sivri bir kelime ki . Çok konuşanlar,boşa düştügü,boş konuşanların ise çok kafa agrıttıgı insanlardan etkilenmez .
Adalet isteyenler bir dakika durup,ben buraya nasıl geldim,gelirken hakkımla mı geldim,geldigim süreçte hakkına girdigim olmuş mudur diye düşünmeli . Hakka girenler hak arayamaz . Hakkın bedelini ödemek zorundadır . Bu bedel günü yaklaştıkça sokak çagrıları yapılıyor zaten .
Adalet diye bagıran agızlar aynı zamanda kandan,sokaktan,çatışmadan bahsediyor . Adaleti meze yapıyorlar . Evet haklısınız adalet yok . Ama sizin dediginiz gibi degil . Devlete isyan edenin kellesi alınması gerekirken . Kelleler her delikte dolaşıyor . Adalet diye bagırmak yerine "İdam İsteriz" diye bagırın şerefiniz varsa .


Eşit bir terazide tartılmak istersen .
Kalbinde tüm insanlıga yer ver .


Yakup Erdem/Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum