ABD ikiye bölünebilir?

ABD'nin misyonu sonlanmadan RESETLEME olmaz,  ABD İngiltere ve Avrupalı kolonyalistler tarafından kurulduğu için KLON bir devlettir,  ABD'yi kuran Kolonyalistler ABD'yi ikinci Dünya savaşı sonrası -bir dönem için- Dünyanın JANDARMASI olarak kurguladılar...

ABD ikiye bölünebilir?
09 Ocak 2021 - 02:14 - Güncelleme: 09 Ocak 2021 - 02:18
Malum iki kutuplu Dünyanın bir kutubu bu misyonu sonlandırmak isterken, diğer kutup ise mevcut statükoyu devam ettirmek istiyor.

Biden, statükoyu idame ettirmek isteyenlerin temsilcisidir, keza  Almanya da mevcut statükonun devamından yanadır, çünkü hem Almanya hem de ABD yeni dünya düzeninin üzerine inşa edileceği İPEK yolu projesinde etkinlikleri yok. 

Biden'li ABD geri adım atmayacak ve RESETLEMEYE karşı direnecek, bu çok ciddi sıkıntılara sebep olacak, çünkü karşı tarafta geri adım atmayacak, küçük kıyamet mi kopar, büyük mü bunu ancak Allah bilir, zaman gösterecek.

Mevcut statükoyu ve ABD'nin Dünya jandarmalığını savunanlar ; ABD, Almanya, Vatikan, Fransa 

İpek yolu proejesine destek verenler;  İngiltere, Türkiye, Rusya, Çin, Katar.
İran ikinci tarafta gibi görünüyor olsa da molla kılıklı zerdüşt farsilere güven olmaz,  keza bunlar İslam alemine karşı yüz yıllarca Vatikan'nın (haçlı seferlerinin) gizli İşbirlikçisi oldu, yine o tarafa geçebilir, Fransa'ya da güven olmaz, o da taraf değiştirebilir.

ABD; yapay bir devlet olduğu ve Dünya jandarmalığı için kurguladığından kendi iç krizlerini yönetecek kapasitede olduğunu sanmıyorum yani bu açıdan ABD bir KAĞITTAN KAPLANDIR, kabaca;  İngiltere yanlısı Cumhuriyetciler, Almanya yanlısı Demokratlar şeklinde açıklanacak İKİLİ (DUALİST) YAPISI nedeniyle tüm kurumlarında dahi bu İKİLİ YAPI söz konusu olduğundan dolayı ÇATIŞMACI bir niteliğe sahiptir, şunu söylemek istiyorum; ABD'de iç savaş çok.kolay çıkar, Kuzey ve Güney ayrımı bir anda nüksedebilir ve ABD ikiye bölünebilir. Sanıyorum buna şahit olacağız.
Analiz; Fahrettin Yeşil

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum