ABD çok endişeli, Hatta Aşırı endişeli?

Coni açıklama yaptı "Afrin harekâtının süresi sınırlı olmalıdır" dedi.

ABD çok endişeli, Hatta Aşırı endişeli?
21 Ocak 2018 - 22:25 - Güncelleme: 21 Ocak 2018 - 22:36

Siyonist strateji kurmayları her noktada ülkemize dönük kuşatma harekâtını planlayıp sahaya sürerken, bizim bu planlara dönük "yurtta sulh, Suriye'de sulh" tekerlemeleri ile içimizdeki ulusalcılara ve emperyalist kafalara laf yetiştireceğimizi zanneden ahmaklar, bu devletin "AHLAT AKLI"nın da uyutulduğuna kanaat getirmişlerdi!

Coni açıklama yaptı "Afrin harekâtının süresi sınırlı olmalıdır" dedi.
Bu söylemi hatırlamayanlara hatırlatmakta fayda var. Kıbrıs harekâtına başladığımız da Erbakan faktörünün hangi damarı temsil ettiğini bilen batılı sömürgeciler, Kıbrıs harekâtına müsaade edildiği oranda devam edilmesine karar kılmışlardı. Nihayetinde adanın tamamını ele geçirmemiz varken, sınırlanmamız ve engellenmemiz gerçek oldu.

Korkuları Erbakan misyonunda kendini gösteren ecdad kararlılığıydı!

Bu sebeple Kıbrıs fatihi "Karaoğlan" üzerinden propaganda tertip edildi.

Aynı ses yine devrede... Müsaade ettiğim kadar kalın! Hâlâ onlar iktidarda koalisyon var zannediyorlar. Lakin şimdi bu topraklar da "milli mutabakat" var. İt ürür, ordumuz vurur!

Daeş gibi bir terör örgütünü dünyaya öcü olarak gösterip karşımıza çıkaranlar bir ay içinde ordumuzun karşısında bozguna uğrayınca aptala döndüler. Ardından eli kanlı başka bir örgütü karşımıza çıkarıp binlerce kamyon ile silah verip ordu kurdular. Bu ordu ABD ordusudur yalanıyla bezediler. Adları özgürlük mücadelesi veren aktivistlerdi. Dünya tarihinin en kanlı örgütlerinden biri olarak takdim edildiler.

Peki ne oldu?
Çakalların ömrü aslanların sahaya inmesiyle sona erdi!
Bütün aktörleri denediler. İçte Fetö, dışta Daeş ve PKK ile netice alamadılar.
Yapacakları tek hamle kaldı.
İç dinamikler üzerinden milli mutabakatı çökertecek hamleler gerçekleştirmek.
Birbirimize kenetlenelim aramıza Türk Kürt ve etnik ayrılıklar üzerinden tezgâh kuranlara izin vermeyelim. Bu tertibatlara ön ayak olan her kim olursa olsun, hangi siyasi argümanı kullanırsa kullansın izin vermeyelim.
Tedbir bizden muzaffer kılmak Rabbimizden.

Binnur Günay


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum