AB'nin Endişelerinin kaynağı neymiş biliyormusunuz?

AB'nin dış ilişkiler ve güvenlik politikaları yüksek temsilcisi Mogherini Afrin operasyonundan AB'nin endişeli olduğunu söylemiş...

AB'nin Endişelerinin kaynağı neymiş biliyormusunuz?
22 Ocak 2018 - 21:45 - Güncelleme: 22 Ocak 2018 - 21:52

AB'nin dış ilişkiler ve güvenlik politikaları yüksek temsilcisi Mogherini Afrin operasyonundan AB'nin endişeli olduğunu söylemiş.

Endişelerinin kaynağı neymiş biliyormusunuz?
İnsani nedenlerden dolayı çok endişeliymişler?

İnsani yardımların ulaştığından ve sivil halkın operasyondan zarar görmediğinden emin olmak istiyorlarmış. Şu aşağıda gördüğünüz fotoğraf Afrikadaki sömürgelerinden getirdikleri siyahi insanlar için inşa ettikleri "insan hayvanat bahçesi".1956 yılına kadar Belçikada faaliyetteydi.

Sahip oldukları her gram altın,her karat elmas için binlerce masumun kanını döken sömürgeci Avrupa. 

Afrin operasyonundan "insani nedenler"den ötürü endişeliymiş. Fransızların cezayirde 1964 yılına kadar katlettiği insan sayısı 1,5 milyon. Hollandanın gözetiminde Bosnada Sırpların yaptığı soykırımın dumanı tütüyor hala. İkinci dünya savaşında 50 milyondan fazla insanın ölümüne sebep oldular.

Bu kan içici vahşiler insani nedenlerden ötürü endişeliymişler.

Esed kimyasal silahlarla,varil bombalarıyla yüzbinlerce sivili katlederken sadece seyreden bu ahlaksız Avrupalılar Merhamet medeniyetinin çocuklarının yaptığı operasyondan endişeliymişler. Erdoğanın yüzlerindeki,hümanist,insancıl,demokrat görünümlü maskeleri sıyırıp gerçek yüzlerini açığa çıkarttığından haberleri yok herhalde.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum