Bayramda Ne Giysem Diye Düşünenlere İpuçları

11 ayın sultanı Ramazan Ay'ının son günlerini yaşadığımız bu günlerde hepimizi bayram telaşı sardı

Bayramda Ne Giysem Diye Düşünenlere İpuçları
15 Haziran 2017 - 23:11
11 ayın sultanı Ramazan Ay'ının son günlerini yaşadığımız bu günlerde hepimizi bayram telaşı sardı. Bayram demek bol bol eş dost, akraba ziyareti demek. Bol bol gezip, dostları hatırlamak demek. Bu ziyaretlerde de temiz ve şık olmak hepimizin isteği. Bu yıl yazın ve sıcak havanın geç gelmesi nedeni ile içimizi karamsarlık kapladı, bu kıyafetlerimize de yansıdı. bayramın ve sıcak havanın gelmesi ile yaz renklerine ve cıvıl cıvıl kıyafetlere kavuşma zamanı. Eskiden sadece bayanların modayı takip ettiği söylenir ve giyim- moda denilince akla ilk bayanlar gelirdi. Oysa günümüzde bayanlar kadar erkelerde modayı takip etmekte.
Bayanlar Bayrama Ne Giyebilir


Bu yaz nakışlı elbiseler oldukça moda hanımlar. Elbise, bluz , gömlek ve ceketlerde nakış işleri görmeniz mümkün.



Bebek mavisi, Toz pembe, uçuk yeşil tonları bu sene bir hayli gözde. Bu renklerden oluşan elbiseler, etek ve gömlekler göz alıcı, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.



Ramazan bayramında özellikle genç kızlarda önden düğmeli kloş etekleri bolca görebilirsiniz. Oldukça hoş ve rahat bir kıyafet olan bu etekler her yaşta bayanın tercihi olacak.



Bu yıl 80'li dönemlerin esintilerini görmekteyiz. Kış aylarında kadife kumaştan yapılmış çiçek desenli elbiselerin yerini, yaz aylarında çiçek desenli jarse ve şifon kumaştan yapılmış elbiseler alacak.
Bayramda Erkeler Neler Giyebilir


Uzun süredir moda olan erkeklerde dar paçalı kotlar bu yaz da oldukça gözde. Kotun belirli kesimlerinde yırtıklar gençlerin oldukça talep ettiği bir model



Enine ve boyuna çizgiler bu yaz sıkça göreceğimiz modeller. Çizgili gömlek alırken dikkat edilmesi gereken bir husus enine çizgilerin kişiyi daha kilolu göstereceğidir. Bu nedenle kilo sorunu yaşayan beyler enine çizgiyi tercih etmemeliler. Boyuna çizgi giyerek daha zayıf görünebilirler.



Bu yaz yazılı (sloganlı ) ve armalı kıyafetlere de bolca rastlayabilirsiniz. Bayram tercihlerinizde de aklınızda olan bir seçenek olsun.



Bayramda ben klasik giyimden vazgeçmem diyenler için oldukça şık bir seçenek. Kumaş pantolon ve beyaz bir gömlek, hoş bir yelekle tamamlanabilir.

 

Unutmayalım; Moda ne olursa olsun asıl önemli olan insanın kendine yakıştırdığını giymesidir. Hepimiz "acaba bu sene neler moda " derken seçimlerimizi hem bedenimize göre hemde kendi zevkimize göre yaparız.

Ülke Postası/ Emine Sarı

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum