ALLAHIM ÂHMÂK OLMAKTAN AHMÂKLIKTAN SANA SIGINIRIM YÂ RABBİ!

Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün Saf inançlı ALLLAHIN kulu "Allah bizi korur, korkmayın" diyormuş

ALLAHIM ÂHMÂK OLMAKTAN AHMÂKLIKTAN SANA SIGINIRIM YÂ RABBİ!
20 Kasım 2017 - 17:48
Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün Saf inançlı ALLLAHIN kulu "Allah bizi korur, korkmayın" diyormuş. Göl yükselmeye başlamış, Camide gölün hemen kıyısındaymış.

Yerliler kasabayı terk ederken Camiye uğramışlar, Saf kulu dua ederken bulmuşlar ve Ey Falan Fila n efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. Allahın saf kulu, "Allah bana yardım eder; ben ona inanırım, dua ederim" demiş.

Camiyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "Ey falan filan arkadas, gidelim" diye ısrar etmişler. "Sizi imansızlar, ben Allah'a her gün dua ediyorum o beni kurtarır." Su iyice yükselmiş; Allahin saf kulu çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar "Ey falan filan efendi, gel." "Siz gidin; Allah bana yardım eder!"

Bizim Alllahin saf kulu boğulmuş, öteki dünyanın girişinde kuyrukta yüksek sesle sitem etmiş: "Allahım o kadar inandık, ibadet ettik, şu yaptığına bak, beni kurtarmadın."
Yukarıdan gür bir ses cevap vermiş: "Ey Alllahin kulu falan filan efendi önce haber yolladık, sonra araba, sonra kayık, en son helikopter yolladım, daha ne yapayım?"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum