Okumayan insanın ardında Allahda durmaz Devlette durmaz ...

İslam öyle bir abluka altına alınmak isteniyor ki

Okumayan insanın ardında Allahda durmaz Devlette durmaz ...
09 Kasım 2017 - 15:18
İslam öyle bir abluka altına alınmak isteniyor ki . Hep bir zihinleri bulandırmaya yönelik saldırılar var .
Defalarca kez karşımıza çıktılar . Bu dedigim cümleyi unutmayınız . Bize "Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek istiyorlar ." Nasıl mı .
Bizi yıllardır Kemalizm diktasıyla bogmuş olan bir fikriyat . Baş örtüsü zulmü yaşanan yıllar . Kuranı ahırlara varana kadar saklatmışlar . 28 Şubat gibi devlette İslami ritüellerine karşı çıkmış . Baskılar,zulümler zirvedeyken Fetullah Güleni dayatmışlar sana . Türkiyedeki İslami kesim yıllarında verdigi İslama açlıkla,hasretle sarılmışlar dava deyip . Dinsizlikten çokça halkı,din ile çektirmeye başlamışlar . Allah demeyenlere karşı ön yargılı olan toplumu Allah diyene karşı ön yargılı hale getirdiler . Peki biz nerede hata yapıyoruz . Bunu soruyor muyuz hiç . Kendi dinimizi bize bir başkası ögretmedigi taktirde,biz birşey ögrenemeyiz mi demeliyiz . Allah "OKU" demişse biz ondan ne anladık ki;okumaktan vazgeçiyoruz .
Okumayı bırakırsan sen hemen o boşlugu kullanan kişiler çıkacaktır . Devreye işin ehli olmayan insanlar girecektir . Hocam,şeyhim diyerek sana bilmedigin konu anlatacaktır . Rüyalara dalıp gideceksindir . Gözünü bir açmışsın ki elinde silah yanlış yere ateş ediyorsun . Elinde kalem yanlış yere imza atıyorsun . Elinde para yanlış yere harcıyorsun . Elinde nesil yanlış kelam ediyorsun . Sonra ne yaptım ben diye yer bitirir hale geliyorsun . Sonra kolay olanı seçip bir baş kaldırma,isyan haline geçiyorsun . Hayır !!!
Senin yaptıgın en temeldeki,Allaha olan itaatsizlik;ne Devleti ne Allahı baglar . Ne de komşu arkadaşını . Allah sana "OKU"demiş sen okumamışsın,okuduguna inandıgın kişilere itaatini aktarmışsın . Senin en başında sorgulaması gereken yerin işte burası .


Allahın affetme üzerine,yardımlaşma üzerine insanlıga uyarıları oldugu gibi .
Birde Allah ile aldatılmayın . Allahla aranıza aracı koymayın . Şefeate aldanıp başkalarına kul köle olmayın gibi uyarıları da var .


Yakup Erdem/Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum