Kuzet Atlantik Paktı başka işlere soyunuyor ...

NATOnun yaptıgı skandal hareketin ardından birde içimizde Rusyayı seven kişiler diye bilinen taraflar NATOdan ayrılsın diye söylem veriyorlar

Kuzet Atlantik Paktı başka işlere soyunuyor ...
20 Kasım 2017 - 11:51
NATOnun yaptıgı skandal hareketin ardından birde içimizde Rusyayı seven kişiler diye bilinen taraflar NATOdan ayrılsın diye söylem veriyorlar . Diplomasiyi bir başka aşamaya çekmek istiyorlar sanki . Nasıl desem;Sanki NATOdan çıkması için zorlayıp Türkiyeyi yanlızlıgında bogmayı hedefliyor olabilirler .
NATOya ciddi bir nota vermeliyiz fakat şuan için NATOdan çıkalım diyenlere karşı bir Manipüle edecek tutum sergilemeliyiz .
NATOya verecegimiz notanın konu içerigi Norveçte yaptıkları tatbikatın içerigindeki hedefte olan "Hayalet Ülke" ne anlama geliyor . Bunun içerigini bir an önce anlatmalı . Yoksa gizli bir tehtit mi var . Sözde operasyon yapılan Hayalet Ülkenin S400leri de var .
Çok fazla tesadüf mide bulandırıyor . 2018 yılında Türkiyeye Operasyon ön hazırlıgı mı oldu yoksa Norveçte . Bunun izahı olmalı .
Erdoganın ve Kemal Atatürkü hedefte koymak bu işi Manipüle edemeyecektir . Bu NATOya nota verilmek üzere izah beklenecektir .
Bu konu özür ile kapatılacak konu degildir .
Kuru özür ve hatta bir iki kişiyi NATOdan atma gibi hareketler yeterli olmayacaktır . Norveç tatbikatının asıl amacı anlaşılmalıdır . Hatta bunun üzerine bir yaptırım yapılmalıdır . Soruşturma başlatılmalıdır .
Yani işin özeti NATO adam gibi çıkıp yüzümüze ne yapmak istedigini söylemelidir .
Aksi halde şimdilik NATO üslerinden biri kapatılsın .
Diplomatik teyammülleri biraz da biz ayak altı edelim,edebilelim .
S400 yetmeyip S500ler S600ler gündem oldugunda diyecek sözünüz kalmayabilir .



Yakup Erdem/Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum