CHP için Demokrasi nedir?

Binnur Günay / Ülke Postası 27 Mayıs'ı "demokrasi bayramı"(!) olarak kitlelere sevinmeleri gerektiğini empoze eden CHP kafası, elbette ki 15 Temmuz işgal darbe girişi

CHP için Demokrasi nedir?
20 Kasım 2017 - 00:14
Binnur Günay / Ülke Postası

27 Mayıs'ı "demokrasi bayramı"(!) olarak kitlelere sevinmeleri gerektiğini empoze eden CHP kafası, elbette ki 15 Temmuz işgal darbe girişiminin ardından eğer başarılı olabilseydiler yine kitlelere demokrasi bayramı(!) olarak kabul ettirmek adına meydanlara dolacaklardı kuşkusuz. 27 Mayıs'ı da darbe olarak kabul etmediler. Kabul edemezlerdi aynen bugün olduğu gibi.

Neden kabul edemezlerdi?

Bunlar demokrasiye bağlı olduklarını(!) her platformda dile getiren "sınır tanımayan" siyasetçiler tayfasından.
CHP'li İlhan Kesici'ye takılıp kalmayın, o rolünü ifa ediyor. Neticede başkanlık seçimine hazırlatılan aktörlerden biri konumunda!

Bu ülke için yapılanları CHP kafasına takdir ettirip kabul, onay alma rahatsızlığımız mı var?

Onların hitap ettiği kitle yüzde 20'ye hitap eden bir millet kitlesi.
Yani kendilerini tasdik eden vatan bütünlüğü algısını burada tezahür ettirdiklerini zannettikleri ATM cumhuriyeti vatandaşları, Kemal Kılıçdaroğlu evet bu darbedir deyince mi işgalin, darbenin darbe olduğuna inanacaklar?

Kemal Kılıçdaroğlu'nu ya da CHP kurmaylarını çokta suçlu görmüyorum. Zira bu aktörleri buraya taşıyan kitleler üzerinde dikkatimizi yoğunlaştırıp onları kazanmamız gerektiğine, vatan, millet, toprak kavramının 1938'den beri 2000'li yıllara kadar içinin boşaltıldığını anlatmamız lazım.

Chp seçmenine inmek hatta yerli ve milli olarak gördüğümüz ama seçim zamanı geldiğinde "kartel" partilerine oy veren insanlarımıza anlatmamız gerekiyor.

Artık bu noktadan sonra meselenin CHP, AK Parti ya da başka bir diğer partilerin meselesi olmadığına ikna edelim.
Olay budur.

Binnur Günay / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum