Samsung Galaxy S9 Özellikleri?

Samsung Galaxy S9 Özellikleri ve Türkiye fiyatı, Samsung Galaxy S9 deki tüm özellikler...

Samsung Galaxy S9 Özellikleri?
25 Aralık 2017 - 22:43 - Güncelleme: 25 Şubat 2018 - 22:20

Samsung Galaxy S9 seriside kullanıcıları yakından ilgilendirecek önemli detaylar ortaya. Buna göre, Samsung Galaxy S9, ve Snapdragon işlemcili olmak üzere iki farklı versiyonda satışa Exynos sunulacak.

Qualcomm ve Samsung tarafından geliştirilecek 7 nanometre mimariye sahip işlemciler bulunacak. Samsung üreticisi 5,8 inçlik ekranla gelecek olan Galaxy S9 serisinde, Snapdragon 845 ve kendi geliştirdiği Exynos 9810 işlemcisini kullanacak.

Samsung Galaxy S9 modelinde, dört tanesi Cortex A53 ve diğer dört tanesi Cortex A73 olmak üzere toplamda sekiz çekirdeğe sahip olacak.

Galaxy S9 ile birlikte tanıtılması beklenen Galaxy S9+’ın da Galaxy S8’de olduğu gibi 6,2 inçlik ekranla birlikte geleceği tahmin ediliyor.

Bununla birlikte Samsung Galaxy S9, Adreno 630 grafik birimi özelliğiyle gelecek.

Sonsuz ekran deneyimi yaşatmaya devam edecek olan modelin çerçeve kalınlıklarının daha da azaltılabileceği düşünülüyor.

Parmak izi sensörünün ana ekrana entegre edileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Samsung'un amiral gemisiyle ilgili sayısız bilgi sızdı, 2018 de yüksek kaliteli Android olacak teknolojik tercihler hakkında bize bilgi veriyor.

Galaxy S9, arka kapağının yanı sıra selefi ile hemen hemen aynı olacaktır. Aynı zamanda S9 ve S9 + 'ların aynı telefonlar olmayacağını da öğrendik. S9 + daha büyük bir model olacak ve çift lensli bir cihazla donatılmış olacak. Samsung, cihazlarının Apple ile aynı doğrultuda hareket etmesi için bir strateji benimsiyor gibi görünüyor; bu değişiklikler küçük veya minimal görünüyor.

Galaxy S9'un, büyük rakibi Apple'ın aksine kulaklıklı mikrofon setini yine bu yıl tutmaya karar vermiş, görünen oki kulaklık giriş çıkışlı bir giriş kapısı olacak.

Krikonun varlığı, S9'un ekranının "bütünleşmiş" olmayacağı gerçeğini haklı çıkarıyor çünkü cihazın tüm gövdesini kapsayan bir ekran sunmanın fiziksel olarak imkânsız. Böylece Google, Pixel 2'nin gelecekteki Pixel 3'ün gelişimini hazırlamak için hiçbir kulaklık girişi bulunmayacağını açıkladı. Pixel 3, tamamen örtüşecek bir ekrana sahip olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum