Erkek Çocuk Nasıl Yapılır.?

Hiç desteklemesem de bu konuda size yardımcı olacağım. Unutmayın bir çocuğun cinsiyeti önemli değildir, asıl önemli olan onu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız olacaktır....

Erkek Çocuk Nasıl Yapılır.?
22 Ocak 2017 - 21:59 - Güncelleme: 24 Mart 2018 - 22:48

Hiç desteklemesem de bu konuda size yardımcı olacağım. Unutmayın bir çocuğun cinsiyeti önemli değildir, asıl önemli olan onu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız olacaktır. Günümüzde hala bitmeyen kız çocuklarına karşı yapılan ırkçılık köylerde devam etmektedir. Hatta bir çok kez kız çocuk ile karşılaşan aşiretlerin bunun geleneklerine yanlış olduğunu düşünerek onları insafsızca öldürmektedir. Genede işin olumlu tarafından tercih meselesi erbabında babaların %75'i çocuklarının erkek olmasını istemektedir. Gene annelerde erkek çocuk isteme oranı kız çocuğa oranla fazladır tercih sebebi olarak erkek çocukları kıskanmayacağı olduğunu belirtilmiştir.
Anneler doğacak çocuğun erkek olmak için ne yapmalıdır ?
erkek çocuk sahibi olmak için ne yapılmalı ?
Bebeğin erkek olması için ne gibi yollar izlenmelidir. Bu yazımızda erkek çocuk olması için ne yenmelidir sorusuna cevap arayacağız.

İngiltere Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre annenin gebelik anında aşırı kola tüketmesi doğacak çocuğun eş cinsel olma oranını arttırdığını belirtti. Gene aynı üniversite erkek çocuk sahibi olmak için ne yenmeli sorusununda yanıtını buldu. Her ne kadar kesin bir oran olmasa da tuz tüketen annelerin erkek gerektiğinden az tuz tüketen annelerin ise kız bebek sahibi olduğunu ortaya koydu. Yapılan araştırmalara göre kalsiyum ve potasyum alan anneler erkek çocuk sahibi olma şanslarını bir hayli arttırıyor.

Hamilelik anında yenmesi gereken besinlere de değinilen bilim adamları, bu yiyecekleri sırasıyla ıspanak,elma,mandalina,balık,havuç olması gerektiğine inanıyor. Ayrıca demir eksiliğin de kız çocuk doğma oranı arttığı belirtilirken demiri normal kişilerde erkek çocuk oranının daha yüksek olduğu belirtiliyor. Her ne kadar yazdıklarımıza kulak assanız da kişisel fikrim genler babadan gelmekte bu yüzden kontroller yaptırıp herhangi kanıt olmadan çalışmaların doğruluğu tartışabilmek mümkün.

ulkepostasi.com


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum