En İyi Diş Hekimi?

En İyi Diş Hekimi, Toplumdaki genel kanaat pahalı olan kalitelidir

En İyi Diş Hekimi?
23 Kasım 2017 - 20:40 - Güncelleme: 29 Ocak 2018 - 01:10

En İyi Diş Hekimi, Toplumdaki genel kanaat pahalı olan kalitelidir. Aslında bu her durum için geçerli olmayabilir. Yani bir şeyin kaliteli olması için illaki çok pahalı olması gerekmez. bu durum diş hekimleri için de geçerlidir.
Türkiyenin En İyi Diş Hekimi
En İyi Diş Hekimi olarak bilinmek için illaki çok pahalı ücretler almaya gerek yoktur. Çünkü bu hangi meslek dalı için olursa olsun, çok hasta, çok iş çok tecrübe demektir. Yani bir diş hekiminin En İyi Diş Hekimi olarak nitelendirilebilmesi için öncelikle bilgi, beceri, mesleki hassasiyeti, iş disiplinine ve yaptığı tedavilerin insanları ne derecede tatmin ettiği ve fayda sağladığına bakmak gerekir. Yani klinikte birçok teknolojik cihaz vardır ama kullanmak ve bu teknolojiyi hastalara tedavi bazında aktarabilmek çok önemlidir. Meslekteki gelişmeleri takip edebiliyorsanız, yeni çıkan tedavi yöntemlerini doğru bir şekilde öğrenip, doğru şekilde hastalarınıza aktarabiliyorsanız işte o zaman En İyi Diş Hekimi olarak anılabilirsiniz.
Türkiyenin En İyi Diş Hekimi Olmak
En İyi Diş Hekimi olmak için öncelikle mesleki bilgi yeterliliğin üst düzeyde olması gerekir. Diş hekimliği ile ilgili yayınlar takip etmek, diş tedavileri ile ilgili gelişmeleri takip ektem, öğrenmek için kurs ve seminerlere katılmak ve öğrendiğin tedavi yöntemlerini hastalar uygulamak ve bu uygulama esnasında mutlaka hastayı yeni tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirmek de En İyi Diş Hekimi olmanın kurallarından birisidir. Tabi tüm bunların yanı sıra halkla ilişkiler konusunda da kendini yetiştirmek ve gelen hasta ile doğru diyalogu kurabilmek de çok önemlidir. Çünkü hiç kimse çok iyi bile olsa, yüzü gülmeyen, hastası ile ilgilenmeyen bir hekime tedavi olmak istemez. Çünkü bizler yapı olarak tedavi olduğumuz veay alış veriş yaptığımız yerdeki insanlarla duygusal bağlar kurmayı seven bir milletiz. Bu özelliğimiz nedeni ile de yıllarca aynı diş hekimine gideriz veya yıllarca aynı kuaföre veya berbere gideriz. Tabi tüm bunların olması için gidilen diş hekiminin En İyi Diş Hekimi olabilmesi için tüm saydığımız kriterlere dikkat etmesi ve sahip olması gerekir.

Çünkü artık kimse alışkanlık olduğu için veya aynı semtte bulunduğu için diş kliniğine veya hekime gitmiyor. Değişen alışkanlıklarla birlikte kalite ve hizmet algısı da değişmekte. Bu da artık devreye alışkanlıkların değil bilgi, ilgi, beceri, yetenek ve kaliteli hizmetin girdiği gösteriyor.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum