Kadını Mutlu Etmenin Yolları

İnsanlık tarihinden bu güne gelen bir muamma, bir kadın neyle mutlu olur, karşı cinsten beklentisi nedir

Kadını Mutlu Etmenin Yolları
29 Mart 2017 - 23:32
İnsanlık tarihinden bu güne gelen bir muamma, bir kadın neyle mutlu olur, karşı cinsten beklentisi nedir. Genel olarak hep söylenen kadının karışık bir ruh haine sahip olduğu ve çok fazla kırılgan ve hassas olduğu için anlaşılması zor olduğu düşünülür. Oysa kadınlar çok küçük şeylerden mutlu olan hassas bir ruha sahiptirler. Gelin hep birlikte kadını nelerin mutlu ettiğine bir göz atalım.
Küçük Sürpriz Onu Mutlu Edecektir
Maddi değeri oldukça yüksek hediyeler almak değil marifet. Yürekten yapılan maddi değeri çok olmasa da birlikte olduğunuz kadına değerli olduğunu hissettirecek küçük hediyeler yada sürprizler onu oldukça mutlu edecektir. Sadece belirli günlerde ödev niteliğinde hediye almaktansa vakitsiz ve beklenmedik anda alacağınız hediye daha makbule geçecektir.


Seni Seviyorum Demekten Çekinmeyin
Çoğu erkek yetiştiriliş tarzı olarak "seni seviyorum" kelimesini söylemekten çekinir. Bu iki sihirli sözcüğü çok kullanırsa birlikte olduğu kadının şımaracağını düşünür. Oysa her canlı sevildiğini bilmek ve duymak ister ve bundan müthiş hazda alır. Dilinizi korkak alıştırmayın beyler eşlerinize güzel kelimelerle hitap edin ve sık sık onu sevdiğinizi söyleyin.


Birlikte Zaman Geçirin
Yoğun iş temposu, geçim kaygısı derken maalesef  sevdiklerimize yeterli zaman ayıramıyoruz . Oysa bir kadın ilgi ister, ilgi bulamazsa tıpkı bir çiçeğin solması gibi gün be gün küser ve tüm duyguları solar. Çok yorgun olunsa bile birlikte bir film izlenebilir, birlikte kitap okunabilir.


Ev İşlerinde Yardımcı Olmak Sevgiyi Pekiştirecektir
"Erkek adam ev işi yapmaz"  mantığı ile hareket edip, tüm ev işini birlikte olduğunuz kadına yıkmak hem adil bir davranış değil hem de oldukça bencilce. Ortak bir hayatı paylaşıyorsak mutlaka ev işlerinde de erkeğin katkısı olmalıdır. Birlikte bulaşık yıkayabilirsiniz mesela. Sevdiğiniz kadın bulaşığı yıkarken sizde durulayın. Yada birlikte yemek yapın, eşiniz yemek yaparken sizde çok güzel bir salata yapabilirsiniz.

 



Bu saydıklarımızı çoğaltabiliriz ama bilmemiz gereken tek şey sevginin ilgi ile büyüyüp daim olduğudur.

Ülke Postası/ Emine Sarı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum