Çirkin Kadın Yoktur, Bakımsız Kadın Vardır?

"Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır" çok duyduğumuz dillerde dolaşan bir söz öyle değil mi? Evlendikten ve doğum yaptıktan sonra alınan aşırı kilolar, yılların yıpratması ile

Çirkin Kadın Yoktur, Bakımsız Kadın Vardır?
29 Ekim 2016 - 17:58 - Güncelleme: 19 Mart 2018 - 20:07

"Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır" çok duyduğumuz dillerde dolaşan bir söz öyle değil mi? Evlendikten ve doğum yaptıktan sonra alınan aşırı kilolar, yılların yıpratması ile yüzümüzde oluşan derin çizgiler, ev işi yapmaktan artık yıpranmış, buruşmuş eller. Henüz 35 yaşımıza gelmişken 60 yaşında bir kadın görüntüsüne sahip olabiliriz. Kimlik yaşımız ne olursa olsun, kendimize bakım yaşında olacağımızı unutmayalım. Şimdi bana sitem edebilir "bu ekonomik zorluklar içinde birde bakım için nasıl para harcarız" diyeceksiniz. Piyasada oldukça çeşit kozmatik ürünü var  ve bu ürünler gerçekten el yakıyor. Gelir seviyesi düşük bir aile için bu ürünlere para verilmesi gerçekten lüks. Ama evde bulacağınız kolay malzemelerle çok etkili ürünler elde edebilirsiniz.

 

HER EVDE BULUNAN ZEYTİNYAĞI EN ETKİLİ CİLT KREMİ


Hemen hemen her evde mutlaka bir miktara zeytinyağı bulunur. Yüklü paralar verip içindeki karışımın ne olduğunu bilmediğimiz malzemeler kullanacağımıza, zeytinyağı kullanın . Sabahları aç karnına içeceğiniz bir yemek kaşığı zeytinyağı hem sindirim ve boşaltım sisteminizi rahatlatır hem cildinize eşsiz bir parlaklık verir. Cildinizi yeniler ve tazeler. İki çorba kaşığı zeytinyağının içine bir tatlı kaşığı dövülmüş hindistan cevizini ekleyin. Size muhteşem bir el yüz kremi . Sabahları bir pamuk yardımı ile yüz ve elinize sürün bir ay sonra cildinizin daha parlak, canlı olacağını göreceksiniz. Zeytin yağı cildinizi besleyerek , cildinizin yaşlanmasını geciktirecektir.

Ülke Postası / Emine Sarı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum