Bebekler İçin Hangi Çocuk Bezi En Uygun Ve En Ucuz?

Bebeğiniz dünyaya geldiği andan itibaren anne ve babanın aklındaki soru: " çocuğum için en uygun bez hangisi, hangi çocuk bezini kullanmalıyım ve bütçem için en ucuzu hangisi" sorusudur...

Bebekler İçin Hangi Çocuk Bezi En Uygun Ve En Ucuz?
19 Şubat 2017 - 20:50 - Güncelleme: 26 Mart 2018 - 00:36

Bebeğiniz dünyaya geldiği andan itibaren anne ve babanın aklındaki soru: " çocuğum için en uygun bez hangisi, hangi çocuk bezini kullanmalıyım ve bütçem için en ucuzu hangisi" sorusudur. Öncelikle kullanacağınız çocuk bezinin alerjik ürünlerden yapılmamış olmasına dikkat edilmelidir.

Emme özelliği kuvvetli bir bez tercihi çocuğunuzun uykularının düzenli olmasını sağlayacaktır. Çocuğunuzun cildi ile uyumlu olmayan bezler, bebeğinizde pişiğe neden olacaktır. Pişik sorunu bebeği huzursuz edecek ve huysuzlanıp , ağlamasına neden olacaktır. Bu nedenle kullanılan bez kontrol edilmeli ve bebekte pişik ya da alerjik bir sorun görürseniz mutlaka kullanılan bezin markasını değiştirin. Dikkat edilmesi gereken bir başka husus ise kullanılan bezin markası ne olursa olsun  bez değiştirme aralıklarına dikkat edilmeli ve kullanılan bez uzun süreler bebekte tutulmamalıdır.

Bez değiştirilirken genital bölge titizlikle temizlenmeli ve mutlaka pişik önleyici krem yada nemlendirici sürülmelidir. Krem bulunmuyor ise zeytinyağı ile bebeğinizin pişik olmasını önleyebilirsiniz. Marketlerde değişik marka ve özellikte çocuk bezi bulabilirsiniz. Bunlardan hem kesenize uygun hemde çocuğunuzu mutlu edecek bezi siz seçeceksiniz. Hem markalar hemde fiyatları açısından bebek bekleyen anne, baba adaylarına yardımcı olmak istedik. Bez paketlerinin üzerinde hangi aya göre kullanacağınız yazmaktadır. Bunun yanında özellikleri de sıralanmıştır. Mutlaka bezin alerji yapmayacak ürünlerden yapılıp yapılmadığını kontrol etmelisiniz. Ünlü bebek bezlerinden sizler için bir kaçını araştırdık ve raf fiyatlarını yayınlıyoruz.


Bebek Bezleri Markaları ve Fiyatları

Baby Star:
Bayb Star ikiz mini 52 lik paket : 12.25 tl
 

Molfix :
Molfix Jombo Extra Large 28 li paket : 20.99 tl

Prima :
Prima ekonomik mini  78 li 26.50 tl

Komili Bebe :
Komili bebe mini 80'li  paket :  23.90 tl

Huggies :
Huggies ikiz maxsi 26 lı paket : 13. 25 tl

Canbebe :
Canbebe süper ekonomik 4-9 kg lık :12.50 tl



ülke postası/ Emine Sarı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum