"Başkanlığa Hayır" ve "Yeni Anayasaya Hayır"

"Başkanlığa Hayır" ve "Yeni Anayasaya Hayır" ve benzeri başlıklı binlerce yazı, Facebook üzerinden tanınmış Siyasi kişilerin sayfaları ile, daha önce belki de ismini hiç duymadığınız kişilerin sayfala

"Başkanlığa Hayır" ve "Yeni Anayasaya Hayır"
11 Ocak 2017 - 13:37 - Güncelleme: 24 Mart 2018 - 17:12

"Başkanlığa Hayır" ve "Yeni Anayasaya Hayır" ve benzeri başlıklı binlerce yazı, Facebook üzerinden tanınmış Siyasi kişilerin sayfaları ile, daha önce belki de ismini hiç duymadığınız kişilerin sayfalarıyla beraber SPONSORLU bir şekilde 1 aydan fazla bir süredir yayınlanmakta.
Ortalama hesap yaparsak, 1000'den fazla bu sayfanın 1 aydır yapmış olduğu bu reklamların bedeli rahatlıkla 1MİLYONTL'yi aşmaktadır.
Tabi bu sadece Facebook için geçerli olan bir rakam. Eğer Twitter'da ki etiketli kriptolara verilen ücretleri eklersek, bu rakam rahatlıkla çift haneleri bulmaktadır.

Anlayacağınız bu kampanyalar(!) için yüksek meblalar ayrılmış. Bu durum da herhangi bir sıkıntı yok gibi gözükse de, yayınlanmakta olan hemen her yazının içeriği Sokak ve Kaos çağrısını(algı oluşturacak biçimde) fazlasıyla yapılmaktadır.
Kısacası, hedeflenen Kaos/İç Savaş planı için her türlü yolu denemekten vazgeçmeyecekler. Ferasetli olmakta fayda var.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum