AĞAÇ YAŞ İKEN EĞİLİR?

Her gün televizyonlarda KUDÜS’teki vahşet ile ilgili haberler yayınlanıyor

AĞAÇ YAŞ İKEN EĞİLİR?
10 Aralık 2017 - 22:47
Her gün televizyonlarda KUDÜS’teki vahşet ile ilgili haberler yayınlanıyor. Doğal olarak çoluk çocuk büyük bir üzüntü yaşıyoruz.Yapılan zulmü kabullenemiyoruz.Bir saat önce yine haberleri izlerken vahşet ve zulüm görüntüleri gösteriliyordu. Bu arada ALLAH herkesin evladını nazardan kazadan beladan korusun ,benimde 10 yaşındaki oğlum MUHAMMED OSMAN birden bire TV karşından kalkarak çalışma masasına gitti. Bende hayırdır oğlum ödevmi yapacaksın diye sordum. O da bana yok baba KUDÜS için bir şey yapacağım dedi.



İnanın o kadar çok duygulandımki tahmin bile edemezsiniz. Yarım saat'a yakın bir çalışmadan sonra elinde ki kağıdı bana gösterince o kadar mutlu oldum ki kelimelerle anlatamam. Evet yukarıdaki başlık resminde gördüğünüz kurşun kalemle çizilmiş olan KUDÜS teki KUBBET-ÜL SAHRA yı çizmişti. Ben resmini incelerken oğlumda dönüp bana babacığım şimdilik bu elimden geliyor deyişi yüreğime su serpti. Rabbime bin kere şükrettim çünkü evlatlarımıza maneviyatı ve kutsal değerlerimizi aşılıyabilmişiz. En azından zulüm karşısında susmamalarını öğretebilmişiz. Buda bana göre ne denli imanlı bir nesil yetiştirdiğimizin işaretidir. Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmanın ilk basamağı önce aileden başlar. Çocuklarımızı bu yaşlarda eğitmemiz lazım. Dinini, diyanetini, ibadetini, milli ve manevi değerlere nasıl sahip çıkacağını öğretmemiz lazım. Çünkü bu yaşlarda çocuklarımızın beyni sıfır km onlara ne öğretirsek ne gösterirsek ne söylersek onu bilirler onu öğrenirler söylediklerimizi sıfır km olan berrak beyinlerine kaydederler. Çocuklarımızı okullarda eğitiyorlar diye sadece okula göndererek babalık vazifemizi yaptığımızı zannetmeyelim.

Bizde çocuklarımız okuldan geldikten sonra aile içerisinde onları iyi bir geleceğe taşımak için elimizden geleni yapmalıyız. 10 yaşında bir çocuk KUDÜS e yapılan bir zulüm karşısında öfkesini resimle çizerek ve sağ tarafa TÜRK bayrağını sol tarafa da FİLİSTİN bayrağını çizerek Türkiye her zaman Filistinli kardeşlerinin yanındadır mesajını vermeye çalışmıştır. Dünyadaki diğer müslüman ülkelerinin de bunu bilmeleri gerekir. Bu zulmün bir tek Türkiye ile Filistinin meselesi değil, bu yapılan zulüm islam ümmetine yapılmaktadır. Diğer müslüman devletlerininde ciddi bir şekilde bu zulüm karşısında tepkilerini ortaya koymaları gerekir diye düşünüyorum.

ZALİMİN ZULMÜ VARSA! MAZLUMUNDA ALLAH’I VAR!

Gazeteci Yazar ŞAHİN ŞİMŞEK / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum