CONİ UYUZ OLMUŞ | Coni şaşırtmaya devam ediyor.?

Binnur Günay / Ülke Postası Ülkemizde bir bir deşifre olup foyaları meydana çıkarılan ajanlarının güvenliklerinden endişe(!) ettiklerini deklare ederek, Türk hükümetinin konuya dair "

CONİ UYUZ OLMUŞ | Coni şaşırtmaya devam ediyor.?
07 Kasım 2017 - 13:58
Binnur Günay / Ülke Postası

Ülkemizde bir bir deşifre olup foyaları meydana çıkarılan ajanlarının güvenliklerinden endişe(!) ettiklerini deklare ederek, Türk hükümetinin konuya dair "güvence" verdiği denklemi üzerinden okunmasını istedi. Açıklama hükümet yetkililerimizce yalanlanarak algı operasyonuna izin verilmedi.
Peki ne yapmak istiyor Coni?
Topal, papaz ve yerli sorospu oğlanıyla deşifre edilecek diğer "büyükbaş" ajanlarının korumasına geçecek hamleyi yapıyordu. Telefon kayıtları başta olmak üzere yapılan tahkikatlerde çok önemli bağlantılara ulaşıldığı biliniyor.
Devlet kurumları içinde yuvalanan, bunlarla beraber çalışan iş adamları, STK temsilcileri ve siyasi etki ajanlarının isimlerine ulaşıldı.

Bu aktörlerin hangi kurum ve kuruluşlarda yuvalandıkları, görevleri ve deşifre olduklarına dair endişeleri gereği paniğe kapıldılar.

Türkiye topraklarındaki aparat'ları için dokunulmazlık zırhının koşulsuz kabul edilmesi şerefsiz'liğinde bulundular.
Amaç aynı zamanda Türkiye'deki yargı sürecinin siyasi tercihler ve dayatmalarla alındığını ortaya koymak, yargı bağımsızlığımızın Coni emrinde olduğu izlenimi vermek ve iktidarı itibarsızlaştırmak adına yaptıkları ortada.
Bunun bir diğer okuması da "Türkiye'deki hukuku tanımıyoruz. Bizim istemimiz dışında alınacak kararları tanımıyoruz" küstahlığını sergilediler.

Türk dış işlerı de gereken cevabı verdi. 'iç meselemiz ve iç hukukumuz hiç kimsenin etkisi ve emri altında değildir. Coni iti bu topraklarda bir suç işlerse aynı hukuk ayrımcılık yapmadan konuya çözümler sunar' denildi.
Tabiri caizse "halt ettiniz!" düzleminde bir cevap verildi.

Bundan sonraki aşamada ekonomik yaptırımlar başta olmak üzere farklı konsenptler üzerinden yol açma çabaları devam edecek.
Ne kadar garip değil mi?
Suudta inşa etmek istedikleri yeni "ılımlı Suudi Amerika" projelerinin Türk kamuoyunda bulacağı karşılığı kamufle etmek adına tam ertesi günde böyle bir karar aldı.
Bu kararın Trump'ın dış gezisinde alınmış ve deklare edilmiş olması daha da ilginç.

Bu gerçek şunu ortaya çıkardı.
BİRLEŞİK ŞİRKETLER DEVLETİ CEO'LARI TRUMP'I TANIMIYORUZ, ALINAN HER KARAR TRUMP'IN ÜZERİNDEDİR demeye getirdiler.

Bu hamleleri Güney Newyork eyalet savcılarının gizlilikle oluşturmaya çalıştıkları "Türkiye ve Erdoğan" dosyalarının farklı bir bölümüne ait bir operasyon olarakta bakmakta fayda var.
Konileri depresyonda ...
İçimizdeki şerefsizleri de Türkiye'nin itibar kaybı üzerinden sahadalar. Alışmışlar efendilerine arka çıkmaya.
İt ürür kervan yürür.
Coninin telaş edip koruduğu aktörler çok yakında vizyona girecek!
Bu defa telefondan vazgeçip bilgisayarlarımızı da bize geri verin diyecekler mi göreceğiz.
Sezgiiiiiiin!
Sıra seninle eş güdümlü çalışan fetöcü büyükbaşlara geldi iyi muhafaza et.

Ne olur ne olmaz...


Binnur Günay / Ülke Postası

[ajax_load_more id="8085778986" post_type="post" category="siyaset,binnur günay," button_label="Daha Fazla Haber"]

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum