BURSA HUMEYNİ VE FETÖ RASLANTI MI?

Fetönün mobil valilerinden ve organizatör mülkiyeliler grubunun ağır ağbisi Şehabettin Harput'un Fetönün Bursa ayağına dair bugüne kadar yeterince tahkikatler yapılmadığı fikrindeyim

BURSA HUMEYNİ VE FETÖ RASLANTI MI?
29 Ekim 2017 - 05:41
Fetönün mobil valilerinden ve organizatör mülkiyeliler grubunun ağır ağbisi Şehabettin Harput'un Fetönün Bursa ayağına dair bugüne kadar yeterince tahkikatler yapılmadığı fikrindeyim.
Hatta Bursa'ya gelinceye kadar ki sürecinde izlediği il güzergahlarında neler yaptığına dair dişe tırnağa değer bir çalışmaya şahit olmadım.
Bursa'da görev yaptığı süre içinde kripto düzeyde kimlerin istihdamına öncülük edip referans verdiğine dair bir bilgiye de rastlamadım.
Hatta fetönün ilk sıradaki adamlarından terörist Adil Öksüz ile olan dialogları yakınlıklarına dair de bir malumata rastlamadım.
Bursa'daki fetö iş adamları, fetöcü siyasiler ve kamu kurum kuruluşlarında yuvalanmasına dair üst düzey aktör sayısının azlığına dair bir eleştiri de gelmedi.
Dernekler vakıflar, sosyal projeler, il ve il kurumsallıkları için tasarruflarının da yeterince tetkik edilmediği kanaatindeyim.
İcraatları döneminde kendisine "özellikle" tembih edilen hatta Pensilvanya'dan taltif edilip palazlandırılması istenen iş adamları ile olan mesailerine yeterince mercek tutulmadığı fikrindeyim.
Bursa'ya tayin edilmesinde üst düzey bürokratın fetö davalarından ayrı tutulması adına girişimlerini de sorgulayan olmadı.
Görev yaptığı dönemlerde belediye başkanı il ve ilçe başkanları, dernek ve vakıf yöneticileri üzerindeki sıradışı etkinliği ve baskın olmasının ötesinde, aldığı misyonu dayatmasını da sorgulayan olmadı.
O dönem de sık sık bir araya geldiği aktörlerin kendisi içeri alındıktan sonra pozisyon ve renk değiştirmeleri ve siyaseten aktif duruma gelmelerini de sorgulayamadık yeterince.
2019'a giden yolda Harput ve ona bağlı ekibin özellikle Bursa'ya kaydırıldığını düşünüyorum. Kripto olan aktörlerin buradan başlayacak hamleyle ortaya çıkacaklarına dair fikrim kati..
Bursa üzerindeki projenin nereden başlatılacağına dair izlenimlerim ve tespitlerim devam ediyor.
Hepsini görüyorum.
Kimin kiminle fink atıp sahte kavgalar yaptığını, şirinlik muskasıyla Ak parti teşkilatları içine sızdırıldığını da görüyorum. Ankara'da varlıklı ağırlıklı hem siyaseten hem ekonomik olarak rantiyeci troykalara güveniyorlar.
Reisimizin gözünü boyamak adına turnusol kağıtlarına bürünen rengarenkleri de biliyorum.
Adım ak, işim pak, kökenim MGV'li referansına sığınanların da farkındayım.
Lakin hakkıyla MGV kökenli olanlar başımızın tacı. Hak'kı hakkaniyeti ayırt eden dava adamları takdire şayan.
Amma MGV'li olmanın suçsuzluk ve masumiyet karinesi nebevi değildir ve olmayacakta. Bu maske altına gizlenen fetöcüleri de görüyorum.

Yavaş yavaş meydana çıkıyorlar..
Bursa da bir fetöcüye ve vatan hainine yol yok!
Rantiyeci orangutanlar, milletin ve partinin teveccühüne hakkıyla layık olmayanlar, maymunluklarınızı bilenler var.
Hangi kumaştan hangi meşrepten dinler arası mal pazarladığınızı bilenler var.
Bursa babanızın çiftliği olmayacak!
Binnur Günay

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum